Double Bay


img

Project overview

When we were approached by this client they came to us with one big request - to transform this urban jungle into a usable backyard with a timeframe of just 30 days.

The home owners were trying to sell for a couple of years however people weren’t interested as the backyard wasn’t accessible. The brief was simple, create a backyard that would be functional in a short timeframe.

Treated pine sleepers were used for the retaining structures and were terraced into multiple levels in this steep space. All timber retaining walls were painted charcoal to take away their dominance in the landscape and to compliment the greenery.

We completed the project with irrigation and lighting throughout, giving this client the results they were after, and all delivered within budget and most importantly within the requested short timeframe.


Project Inclusions

  • Retaining walls
  • Treated Pine
  • Steep backyard
  • Short timeframe

Get in touch


Please leave your enquiry or message below and we will be in touch with you shortly.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!